2016-03-29

Kuinka blogiin voi tehdä asiahakemiston?

Minua on pitkään vaivannut, että tähän blogiin eri aiheista kirjoitettuja artikkeleita on ollut vaikea myöhemmin löytää, ellei ole tiennyt artikkelin julkaisuvuotta ja kuukautta. Vasta eilen keksin, kuinka tähän voi tehdä aihekohtaisen hakemiston ja olen sen nyt jo tehnytkin. Tietokonenäytöllä sen pitäisi näkyä tuossa oikealla ja sen otsikkona on 5.4.2016 alkaen "Aiheet". Alkuperäinen Googlen antama otsikko oli "Sivut". Tässä artikkelissa käytän sitä sanaa ja kerron, kuinka sellainen hakemisto tehdään. Android-puhelimessa se näkyy tekstirivien välissä olevana valikkorivinä. Muilla laitteilla en ole sitä testannut.

2016-03-28

Fürstenhof-aiheiset uneni vuonna 2016

Dokumentoin tänne sellaiset näkemäni unet, joissa on osallisena vähintään yksi roolihenkilö tai näyttelijä tv-sarjasta "Lemmen viemää" (Sturm der Liebe). Sen tapahtumapaikkana on hotelli Fürstenhof ympäristöineen. Tuorein uni on ylimpänä. Blogin kansilehden oikeassa palstassa on linkki Fürstenhofin esittelyyn niille, jotka eivät sitä ennestään tunne. Tätä artikkelia on päivitetty viimeksi perjantaina 14.07.2017.- Katso myös: Fürstenhof-aiheinen sanastotaulukkoni (saksa-suomi).

Fürstenhof-aiheiset uneni vuonna 2016

Dokumentoin tänne sellaiset näkemäni unet, joissa on osallisena vähintään yksi roolihenkilö tai näyttelijä tv-sarjasta "Lemmen viemää" (Sturm der Liebe). Sen tapahtumapaikkana on hotelli Fürstenhof ympäristöineen. Tuorein uni on ylimpänä. Blogin kansilehden oikeassa palstassa on linkki Fürstenhofin esittelyyn niille, jotka eivät sitä ennestään tunne. Tätä artikkelia on päivitetty viimeksi keskiviikkona 12.04.2017.- Katso myös: Fürstenhof-aiheinen sanastotaulukkoni (saksa-suomi). - Huom! Tämä versio vuoden 2016 unista on tallentunut hassusti. Suosittelen lukemaan toista saman nimistä, mikäli mahdollista.  En voi tätäkään versiota poistaa, koska tämä on linkattu keskustelufoorumeille.