2011-07-29

Elämä pari-kolme viikkoa vuodeosastolta kotiuttamisen jälkeen

Yritän dokumentoida tähän melko nopeasti tämänhetkisen tilanteen, sillä ehdin jo välillä nukahtaa tämän koneen ääreen blogspot-sivuston avaamisen jälkeen. Väsymys painaa koko ajan silmiä umpeen ja aivoihin tulee vähän väliä uusia unen aiheita katseltaviksi. Kello on kuitenkin tätä aloittaessani 10 aamupäivällä.

2011-07-23

Paluu arkeen

Eilisen kaltainen onnen hetki aamulla ei ollut tänään enää mahdollinen. Tässä kerron, miksi ei. Lisäksi korjaan eilisessä kirjoituksessani olleen virheen ja kerron tämänaamuisesta toisentyyppisestä ilon aiheesta.

2011-07-22

Merkkipäivä 22. heinäkuuta

Tänään 22.7.2011 on kulunut 99 vuotta isämme syntymästä. Tänään oli myös ensimmäinen päivä kantasolusiirtohoidon alkamisen jälkeen, jolloin tunsin oloni fyysisesti oikein hyväksi. Hyvän olon tunne alkoi aamulla herätessäni vähän ennen seitsemää ja päättyi runsaan tunnin kuluttua, kun oli ottanut aamun lääkkeet. Täydennetty 24.7.2011

2011-07-18

Ajantasainen väliaikaraportti 18.7.2011

Aika monta viikkoa on kulunut siitä, kun viimeksi pystyin kirjoittamaan viikkoraportin. Olen tehnyt kyllä jokaiselta päivältä lyhyet muistiinpanot. Niiden pohjalta ainakin olennaisimmat tapahtumat on helppo myöhemminkin palauttaa mieleen ja kirjoittaa välistä puuttuvia raportteja, kunhan vain kirjoitusenergia ja -motivaatio on palautunut. Minkälainen vointini on milloinkin ollut, sitä en ole kirjoittanut muistiin enkä päiväkohtaisesti muista.

2011-07-05

Raportti seitsemänneltätoista sairaalaviikolta: kantasolujen siirtopäivä

Seitsemännestätoista sairaalaviikosta raportoin jälkikäteen muistiinpanojeni pohjalta. Siksi kerron lähinnä tapahtumista. Minkälainen vointini sillä viikolla milloinkin oli, sen olen jo unohtanut. Julkaisen 17. sairaalaviikon raportin kahdessa tai useammassa erässä sitä mukaa kuin jaksan sitä kirjoittaa.

2011-07-02

Ajantasainen väliaikaraportti 2.7.2011

Tämä blogi rakentuu sairauskokemusten osalta pääasiassa jälkikäteen kirjoittamistani viikkoraporteista, joita en ole nyt pystynyt vähään aikaan kirjoittamaan. Syynä on yleinen heikkous ja huonovointisuus. Esim. juuri tällä hetkellä minulla on kuumetta, ripuli ja syömisvaikeuksia enkä ole pitkään aikaan nukkunut kuin 30-40 minuuttia kerrallaan. Sen jälkeen on taas pakko käydä pissalla, koska nesteitä tiputetaan ympäri vuorokauden. Pää tuntuu tyhjältä enkä jaksa paljon lukea, kirjoittaa, puhua tai kuunnella.